Logo

BEDS BY SCAPA Marknads/Försäljningschef sökes

Beds By Scapa levererar sängar och madrasser till den nordiska möbelfackhandeln. 
Vi är ungefär 60 anställda vid vår sängfabrik i Alvesta som omsätter cirka 200 MSEK. 
Beds By Scapa ingår i den privatägda koncernen Scapa Inter som även bedriver
 möbeltillverkning i Baltikum. Koncernen omsätter totalt cirka 650 MSEK och är cirka 700 anställda.
 Läs gärna mer på vår hemsida www.scapainter.com


 


Marknads/Försäljningschef Beds By Scapa

Beds by Scapa är ett dynamiskt och snabbväxande företag på stark frammarsch på den nordiska möbelmarknaden. Företaget är entreprenöriellt drivet och organisationen har korta beslutsvägar, vilket innebär att vi snabbt och framgångsrikt kan svara på marknadens och våra kunders behov.

 


Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en nytänkande och förändringsdriven Marknads/Försäljningschef. Ditt uppdrag är att ansvara för marknad och försäljning. Du kommer även ha en nyckelroll vid framtagning av nya produkter. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

För att bli framgångsrik i rollen som Marknads/Försäljningschef hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus och högt tempo. Du behöver vara affärsmässig, målinriktad, strukturerad, proaktiv och flexibel. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens skiftande behov.
Vi ser att du brinner för marknad och försäljning. Våra kunder är ledande möbelkedjor i Norden, men även viss försäljning i Spanien och Benelux. Arbetet går till stor del ut på att nära samarbeta med kunderna för att bygga försäljning genom koncept.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

För att vara aktuell för tjänsten har du
:

  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av marknads- försäljningschefsarbete inom ”business to business”
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Relevant eftergymnasial utbildning ser vi som meriterande

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 20:e Maj. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Peter Conradsson: 070-5513221 peter.conradsson@scapainter.com eller vice VD Martin Starkman: 070-6717533 martin.starkman@scapainter.com