TILLBEHÖR

SÄNGGAVLAR

Snyggt designade huvudgavlar som matchar din säng med sovrummets övriga inredning. Vi har gavlar med enkelt och mjukt formspråk men även högre gavlar som med sina sömmar ger ett pampigt intryck. Välj efter vad som passar din personliga stil.

 

Elegant

Elegant

Gavel med flera effekter, djupt pikerad med knappar. Finns i flera storlekar och färger för att matcha sängen. Placeras enkelt och lätt direkt på golvet mot en vägg. Höjd inkl. ben (13 cm) 138 cm.

Carat

Carat

Slätare gavel med indragna knappar. Finns i flera storlekar och färger för att matcha sängen. Placeras enkelt och lätt direkt på golvet mot väggen. Höjd inkl. ben (13 cm) 133 cm.

Cindy

Cindy

Gavel med effektfull indragning. Finns i era storlekar och färger för att matcha sängen. Placeras enkelt och lätt direkt på golvet mot väggen. Höjd inkl. ben (5 cm) 125 cm.

Znits

Znits

Klassikt strikt huvudgavel. Kan kombineras med nackkuddar. Finns i flera storlekar och färger för att matcha sängen. Placeras enkelt och lätt direkt på golv mot vägg. Höjd 120 cm.

BOXAR

Sittbänk med praktiskt förvaringsutrymme. Kan kombineras med samma ben som sängen. Långsidor med luftinsläpp och gasdämpare med mjuk stängning och öppning. Bredd 120 cm. Höjd 38 cm exkl. ben.

 

Bedbox med armstöd

BEDBOX med armstöd

Bedbox

Bedbox

Z-box

Zbox

BÄDDMADRASSER

 

Soft

Soft

Pikerad med en kärna av Hyper Soft skum, svept runt om med 4-kanalshålfibervadd som kanaliserar bort fukt och värme. Kuvertsydd för att matcha din sängs tyg.

Soft Lyx

Soft Lyx

En tjock härligt mjuk pikerad madrass med en kärna av högelastiskt och hålperforerat skum i kombination med 4-kanals hålfibervadd. Kuvertsydd för att matcha sängens tyg.

KS

KS

Stoppad med en kärna av kallskum. Det quiltade tyget är avtagbart och tvättbart.

BEN OCH BESLAG

Du kan välja mellan flera olika typer av sängben för att ge din säng rätt utseende och matcha din inredning. Champagneformade, runda i metall, konade i trä eller vinkel i metall. För sammankoppling av två sängar, finns speciella kopplingsbeslag som gör att sängarna inte delar på sig.

Ben